Saps el que respires?

Experts recomanen realitzar neteges anuals dels aires condicionats … Per què?

A causa del temps que es passa els edificis tancats, una mala higiene d’aquests conductes poden provocar que en l’ambient apareguin fongs, espores, etc. els quals es converteixen en una de les principals raons per als diferents tipus d’al·lèrgies i també pot ser una raó per a l’asma. 

És imprescindible mantenir els circuits d’aire condicionat amb el màxim índex d’higiene.

La brutícia propicia el creixement d’aerobis i fongs, causant de més del 37% de baixes laborals i de les malalties provocades per l’anomenat Edifici Malalt: Al·lèrgies, mals de cap, irritacions d’ulls i orelles, problemes respiratoris, pneumònies, etc.

Els sistemes de neteja que utilitza VILO garanteixen la màxima eliminació de la brutícia continguda en l’interior dels conductes i la disminució de la contaminació biològica, fins a límits tolerables marcats per la Normativa, en les superfícies internes de treballar en un ambient sa i, conseqüentment, minimitzant el risc de malalties en el lloc de treball.

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), aproximadament el 30% de tots els edificis tenen problemes de qualitat en l’aire interior. Per aquesta raó, cada vegada són més les empreses i persones que requereixen aquests serveis.

Tots els treballs, així com els nostres sistemes de neteja de conductes, s’ajusten a la Normativa ESPANYOLA, i podem donar serveis a tot el territori espanyol.

13 febrer, 2018
Categorias: Prevención
2024 ® Todos los derechos reservados
Top