Neteja integral de cuines industrials

Limpieza-integral-cocinas-industriales-Vilo-Mediterráneo

Vilo Mediterrani li ofereix la possibilitat de mantenir les seves instal·lacions al dia en matèria de neteja i higiene, recomanant la neteja integral de les seves instal·lacions de cuina de forma periòdica. Disposem d’un innovador i eficaç sistema específic de neteja i esterilització de cuines per a un tractament integral i experimentat d’aquest tipus d’instal·lacions.

Beneficis del certificat de neteja de cuines industrials:

· Garantia i confiança per als usuaris.
· Seguretat i salut en les cuines.
· Validesa per a la inspecció.
· Eliminació de problemes d’olors.
· Conservació de les instal·lacions
· Millor combustió del gas
· Estalvi energètic
· Personal més satisfet.

Neteja Òptima

Disposem de l’última tecnologia i maquinària específica proveïda de raspalls neumàtics i escuma activa per eliminar tota la brutícia i el greix incrustat que pugui ocultar-se en qualsevol part de la seva cuina.

A més, els especialistes de la nostra empresa també duen a terme una neteja manual per poder arribar a qualsevol racó. Només així podem assegurar una neteja integral.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres, el nostre equip comercial li farà una visita sense compromís i avaluarà l’estat de la seva cuina per confeccionar la proposta que s’ajusti més a les seves necessitats.

Li podem oferir un servei periòdic de neteja integral o neteges puntuals i concretes, per exemple, per a la reobertura de la seva cuina abans de cada temporada.

2024 ® Todos los derechos reservados
Top