Neteja d’extracció de fums

Limpieza de extracciones de humo

L’acumulació gradual del greix i carbonissa, sense una correcta neteja d’extracció de fums, és el combustible idoni perquè es doni el desagradable resultat d’un incendi. Per evitar incendis cal dur a terme un preventiu manteniment i una neteja periòdica.

Depenent d’un menor o major funcionament d’una cuina, aquesta s’embrutarà de manera exponencial i necessitarà una major freqüència de neteja i desgreixatge.

Estem formats per un equip de professionals altament qualificats. Ens trobem en continu progrés per conèixer les últimes novetats que emergeixen en el sector. El nostre equip l’assessorarà en tot moment. Indiquem quin és el pressupost i solució que millor s’ajusta per al seu establiment.

Avantatges

· Evita incendis.
· Comptem amb dues certificacions ISO.
· Els nostres productes són respectuosos amb el medi ambient.
· El nostre personal està en contínua formació.
· Oferim un any de garantia.
· Certificats i fotos al final del treball.

Seguretat

Vilo Mediterrani declara estar assegurada amb AXA Assegurances amb una pòlissa de RC per valor de 1.200.000 euros per a tot tipus de danys causats a persones, béns mobles i immobles que es puguin produir durant l’execució de les prestacions enumerades en l’article I d’aquest pressupost i es compromet a justificar en tot moment l’existència de la seva pòlissa d’assegurances i la validesa de la mateixa.

2024 ® Todos los derechos reservados
Top