Neteja de sistemes d’aire condicionat

Limpieza Sistema Aire Acondicionado Vilo Mediterráneo

Per a la neteja de conductes d’aire condicionat i climatització, en Vilo fem servir la més avançada tecnologia, garantint un ambient saludable eliminant agents microbacterianos que es propaguen pels conductes de refrigeració.

A causa del temps que es passa en edificis tancats, una mala higiene d’aquests conductes pot provocar que en l’ambient apareguin fongs, espores de floridura, etc., els quals es converteixen en una de les principals raons per als diferents tipus d’al·lèrgies i també pot ser una raó per a l’asma.

És imprescindible mantenir els circuits d’aire condicionat amb el màxim índex d’higiene, ja que la brutícia propicia el creixement d’aerobis i fongs, sent aquesta la causa de més del 37% de baixes laborals i de les malalties provocades per l’anomenat Edifici Malalt (al·lèrgies, mals de cap, irritacions d’ulls i orelles, problemes respiratoris, neumònies, etc.).

Estalvi

D’altra banda, la neteja dels conductes d’aire condicionat genera importants estalvis d’energia ja que la brutícia de les bateries redueix la seva capacitat de permutació tèrmica. Una capa de 0.3 mm de brutícia augmenta el consum energètic del sistema en un 25%. La neteja de les unitats climatitzadores i unitats terminals, conductes i caixes, augmenta el flux d’aire reduint el consum.

Avantatges

· Evita malalties i al·lèrgies.
· Evita mals olors.
· Allarga la vida i augmenta el rendiment dels equips.
· Augmenta la seguretat.
· Certificat de garantía
· Documentam el traball amb imatges.

2024 ® Todos los derechos reservados
Top