Neteja de plaques solars

Neteja i protecció de plaques solars amb nanotecnologia per a les plantes fotovoltaiques.

Espanya està tenint el major creixement europeu en implantació de plaques solars per a la producció d’energia. Aquesta raó ens ha portat a realitzar una investigació sobre els processos de neteja idonis i el seu efecte en la producció d’energia.

La radiació solar que es rep es veu afectada per la brutícia que s’acumula en els mòduls solars. La pols i les partícules pròpies de la pluja i el fang, minven la producció d’energia fotoelèctrica.

El nostre procediment estarà basat sempre en elements de microfibra, ja que aquests posseeixen un poder d’arrossegament superior al del cotó, i en l’aplicació de nanotecnologia per millorar el propi rendiment dels panells fotovoltaics.

La periodicitat amb la qual ha de ser netejada i protegida depèn de la seva ubicació i de la seva exposició al vent, a les pluges, etc. VILO Mediterráneo ofereix una protecció amb nanotecnologia sobre panells solars que repel·leix tota mena de pols i líquids evitant el fang. Els nostres operaris polvoritzen els panells per tota la superfície creant una capa transparent que deixa traspassar els raigs solars però evita que la brutícia es dipositi.

La millora de l’eficiència energètica de les instal·lacions fotovoltaiques només és possible amb un manteniment de neteja adequat i profesional.

 

21 agost, 2019
2024 ® Todos los derechos reservados
Top