Limpieza de extracciones de humo

L’acumulació gradual del greix i carbonissa, sense una correcta neteja d’extracció de fums, és el combustible idoni perquè es doni el desagradable resultat d’un incendi. Per evitar incendis cal dur a terme un preventiu manteniment i una neteja periòdica.

Depenent d’un menor o major funcionament d’una cuina, aquesta s’embrutarà de manera exponencial i necessitarà una major freqüència de neteja i desgreixatge.

Estem formats per un equip de professionals altament qualificats. Ens trobem en continu progrés per conèixer les últimes novetats que emergeixen en el sector. El nostre equip l’assessorarà en tot moment. Indiquem quin és el pressupost i solució que millor s’ajusta per al seu establiment.

Avantatges

· Evita incendis.
· Comptem amb dues certificacions ISO.
· Els nostres productes són respectuosos amb el medi ambient.
· El nostre personal està en contínua formació.
· Oferim un any de garantia.
· Certificats i fotos al final del treball.

Seguretat

Vilo Mediterrani declara estar assegurada amb AXA Assegurances amb una pòlissa de RC per valor de 1.200.000 euros per a tot tipus de danys causats a persones, béns mobles i immobles que es puguin produir durant l’execució de les prestacions enumerades en l’article I d’aquest pressupost i es compromet a justificar en tot moment l’existència de la seva pòlissa d’assegurances i la validesa de la mateixa.

Limpieza Sistema Aire Acondicionado Vilo Mediterráneo

Per a la neteja de conductes d’aire condicionat i climatització, en Vilo fem servir la més avançada tecnologia, garantint un ambient saludable eliminant agents microbacterianos que es propaguen pels conductes de refrigeració.

A causa del temps que es passa en edificis tancats, una mala higiene d’aquests conductes pot provocar que en l’ambient apareguin fongs, espores de floridura, etc., els quals es converteixen en una de les principals raons per als diferents tipus d’al·lèrgies i també pot ser una raó per a l’asma.

És imprescindible mantenir els circuits d’aire condicionat amb el màxim índex d’higiene, ja que la brutícia propicia el creixement d’aerobis i fongs, sent aquesta la causa de més del 37% de baixes laborals i de les malalties provocades per l’anomenat Edifici Malalt (al·lèrgies, mals de cap, irritacions d’ulls i orelles, problemes respiratoris, neumònies, etc.).

Estalvi

D’altra banda, la neteja dels conductes d’aire condicionat genera importants estalvis d’energia ja que la brutícia de les bateries redueix la seva capacitat de permutació tèrmica. Una capa de 0.3 mm de brutícia augmenta el consum energètic del sistema en un 25%. La neteja de les unitats climatitzadores i unitats terminals, conductes i caixes, augmenta el flux d’aire reduint el consum.

Avantatges

· Evita malalties i al·lèrgies.
· Evita mals olors.
· Allarga la vida i augmenta el rendiment dels equips.
· Augmenta la seguretat.
· Certificat de garantía
· Documentam el traball amb imatges.

Limpieza-integral-cocinas-industriales-Vilo-Mediterráneo

Vilo Mediterrani li ofereix la possibilitat de mantenir les seves instal·lacions al dia en matèria de neteja i higiene, recomanant la neteja integral de les seves instal·lacions de cuina de forma periòdica. Disposem d’un innovador i eficaç sistema específic de neteja i esterilització de cuines per a un tractament integral i experimentat d’aquest tipus d’instal·lacions.

Beneficis del certificat de neteja de cuines industrials:

· Garantia i confiança per als usuaris.
· Seguretat i salut en les cuines.
· Validesa per a la inspecció.
· Eliminació de problemes d’olors.
· Conservació de les instal·lacions
· Millor combustió del gas
· Estalvi energètic
· Personal més satisfet.

Neteja Òptima

Disposem de l’última tecnologia i maquinària específica proveïda de raspalls neumàtics i escuma activa per eliminar tota la brutícia i el greix incrustat que pugui ocultar-se en qualsevol part de la seva cuina.

A més, els especialistes de la nostra empresa també duen a terme una neteja manual per poder arribar a qualsevol racó. Només així podem assegurar una neteja integral.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres, el nostre equip comercial li farà una visita sense compromís i avaluarà l’estat de la seva cuina per confeccionar la proposta que s’ajusti més a les seves necessitats.

Li podem oferir un servei periòdic de neteja integral o neteges puntuals i concretes, per exemple, per a la reobertura de la seva cuina abans de cada temporada.

El sutge són partícules carbonices despreses de la combustió de fusta, carbó o combustibles. Conté carbó juntament amb altres components com òxids, àcid sulfúric, productes combustió…

Una de les principals causes de foc en cases amb xemeneies, són per la brutícia que acumulen les xemeneies i calderes, a més, el sutge disminueix el rendiment dels equips augmentant sensiblement el consum i la contaminació.

El Reglament d’Instal·lacions Tècniques en Edificis recomana la neteja de conductes de fums i xemeneies un cop per temporada. Això és una tasca per a la seguretat del personal, família en cas d’una llar i clients i empleats en un negoci.

Netetja de xemeneies

A la xemeneia s’acumula sutge en forma de petites boletes negres. Aquestes, amb el temps, amenacen amb obstruir la via d’escapament dels tòxics emanats per la combustió de llenya. Convé eliminar la brutícia, almenys, un cop l’any per evitar possibles incendis i intoxicacions.

El rendiment d’una xemeneia bruta és menor. Es calcula que en una caldera amb residus cada mil·límetre de brutícia acumulada provoca una pèrdua del 7% en el potencial calorífic de l’aparell. Quan de descuida la neteja d’una xemeneia s’afavoreix l’acumulació de dipòsits de sutge, resines o quitrà, que s’inflamen amb facilitat i arriben a originar incendis.

Neteja Química de Calderes

Vilo ofereix un servei de neteja de calderes, tant pre-operacional com diari, en tot tipus d’equips: calderes de radiació, com les usades en plantes de biomassa o en centrals de carbó, calderes de recuperació, com les usades en plantes de cogeneració o en centrals de cicle combinat, i generadors de vapor per intercanvi tèrmic, com els usats en centrals termosolars.

Les neteges químiques eliminen els residus acumulats durant la construcció o operació de diverses plantes com ara òxids, incrustació, pols, entre d’altres. Formen a més una pel·lícula de protecció sobre la superfície decapada.

Limpieza-y-desinfección-lavanderías-Vilo-Mediterráneo

Durante el proceso de secado de la ropa que llega diariamente a las lavanderías industriales y sobre todo en los sistemas de extracción de las secadoras, se van desprendiendo fibras y polvo de algodones, nilón, rayones, etc.

Estas se depositan por todo el circuito, acumulando grandes cantidades de pelusa, que puede llegar a obturar los conductos y disminuir la sección.

Esta pelusa (o borra) acumulada tiene varias consecuencias inmediatas:

1) Inminente peligro de incendio. Falta de seguridad industrial.
2) Extracción deficiente en el local. Mala calidad ambiental.
3) Calentamiento del ambiente. Mal confort térmico por los usuarios.
4) Reducción en la sección del conducto. Forzado de motores y maquina en general y acortamiento de su vida útil, además de un aumento innecesario de consumo.

Ventajas del sistema

· Mejor calidad de aire interior
· Mejora el ambiente de trabajo
· Evita enfermedades y alergias
· Mayor rendimiento de sus equipos
· Evita costosas averías
· Importante ahorro de energía
· Aumenta la seguridad
· Documentamos con imágenes el trabajo

Garantías

· Vilo Mediterráneo, al finalizar la limpieza entregará un certificado con 12 meses de garantía, asimismo, se adjuntarán imágenes del antes y el después.
· Tratamiento de los conductos de evacuación de lavanderías.
· Limpieza de los conductos mediante robot automatizado con aire a presión.
· Inspección mediante cámaras instaladas en el robot.
· Aspirado de los conductos con equipo de triple filtrado.
· Personal y equipos altamente cualificados.

Limpieza-de-filtros-mallas-y-lamas

Filtres de malles

Filtres especialment indicats per a la retenció de partícules olioses (Que contenen oli i greixos). Construït amb un marc en “U”, dues reixetes exteriors i malles interiors superposades en ziga zaga que formen un grau de retenció elevat. La construcció totalment metàl·lica i la configuració de la xarxa li fa idoni com a filtre anti-greix en campanes industrials, antiespurna i previ per a instal·lacions de boirines d’oli.

VILO subministra aquests filtres en diferents tipus d’acer (galvanitzat o inoxidable AISI304, AISI 304, etc) i en diferents mides i models segons les necessitat.

Filtres de lames

Filtres especialment indicats per a la retenció de partícules humides com a greix (campanes de cuina industrials), sutge, etc

Construït amb lames corbes aerodinàmiques muntades en oposició que realitzen la funció d’accelerar l’aire i fan que les partícules de greix xoquin contra ella mateixa, decantant Cap als drenatges preparats en el marc.

Eficiència de filtratAquesta ve donada per la quantitat de greix que reté davant del total que rep.

Pèrdua de càrrega inicialAquesta ve donada pel canvi de pressió que es produeix per la seva col·locació a la campana.

Pèrdua de càrrega final: Ve donada pel canvi de pressió, una vegada que els filtres estan bruts.

Temperatura max. de treball: És la temperatura màxima en què pot treballar el filtre.

Neteja i protecció amb Nanotecnologia

 

 Espanya està tenint el major creixement europeu en instal·lació de plaques solars per a la producció d’energia. Per aquesta raó hem realitzar una investigació sobre els processos de neteja idonis i la seva influència en la producció d’energia.

La mateixa radiació solar es veu afectada per la brutícia que es va acumulant en els panells solars. La pols i les partícules pròpies de la pluja i el fang minven la producció d’energia fotoelèctrica.

El nostre procediment de neteja estan basat sempre en elements de microfibra, ja que posseeixen un poder d’arrossegament superior a el de el cotó, i en l’aplicació de nanotecnologia per millorar el propi rendiment dels panells fotovoltaics.

VILO Mediterrani ofereix una protecció amb nanotecnologia sobre panells solars que crea una fina capa transparent que repel·leix tot tipus de pols, líquids i fang. Els nostres operaris polvoritzen els panells per tota la superfície creant una protecció invisible que deixa traspassar els raigs solars però evita que la brutícia es dipositi.

La periodicitat amb la qual ha de ser netejada i protegida depèn de la seva ubicació i de la seva exposició a el vent, a les pluges, etc.

Obtenir la millor eficiència energètica de les instal·lacions fotovoltaiques només és possible amb un manteniment de neteja adequat i professional.

Les condicions especials d’aquests llocs amb molta humitat, temperatures elevades i molta gent fa que siguin un focus de bacteris i possibles infeccions.

El nostre objectiu és eradicar les males olors, eliminar possibles pintades i completar la desinfecció total en sostres, parets sense enrajolar i altres llocs de difícil accés.

Posteriorment, certifiquem el treball mitjançant anàlisi de mostres en un laboratori especialitzat.

Beneficis

· Garantia i confiança per als usuaris.
· Seguretat i salut en les instal·lacions.
· Validesa per a la inspecció.
· Eliminació de problemes d’olors.
· Conservació de les seves instal·lacions.
· Estalvi Energètic
· Personal més satisfet.

limpieza de cámaras frigoríficas

Vilo Mediterrani, li ofereix la possibilitat de mantenir les seves instal·lacions de cambres frigorífiques al dia en matèria de neteja i higiene, recomanant la neteja integral de les seves instal·lacions de forma periòdica. Disposem d’un innovador i eficaç sistema específic de neteja i esterilització de cambres frigorífiques per a un tractament integral i experimentat d’aquest tipus d’instal·lacions.

Beneficios del certificado de limpieza de cámaras frigoríficas:

 

· Garantia i confiança per als usuaris.
· Seguretat i salut en les càmeres.
· Validesa per a la inspecció.
· Eliminació de problemes d’olors.
· Conservació de les seves instal·lacions
· Estalvi energètic.
· Personal més satisfet.

Neteja Òptima.

Disposem de l’última tecnologia i maquinària específica proveïda de raspalls neumàtics i escuma activa per eliminar tota la brutícia i el greix incrustat que pugui ocultar-se en qualsevol part de la seva cuina.

A més, els especialistes de la nostra empresa també duen a terme una neteja manual per poder arribar a qualsevol racó. Només així podem assegurar una neteja integral.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres, el nostre equip comercial li farà una visita sense compromís i avaluarà l’estat de les seves instal·lacions per confeccionar la proposta que s’ajusti més a les seves necessitats.

Li podem donar un servei diari de neteja integral o neteges puntuals i concretes.

Ho sentim, aquesta entrada es troba disponible únicament en Espanyol Europeu i Anglès Americà.

2024 ® Todos los derechos reservados
Top