Vilo Mediterrani realitza un manteniment periòdic de la cuina per evitar incendis i riscos per a la salut. La nostra empresa disposa de l’equip tècnic i de la tecnologia necessària per oferir un servei de neteja periòdica de cuines i la seva completa desinfecció. Això permet al personal estalviar temps i esforç, evitant treballs difícils de portar a terme sense la maquinària adequada.
La cuina és un dels llocs més perillosos per als hotels i restaurants. Per aquest motiu és necessari controlar el seu estat regularment per poder garantir la seva màxima seguretat i higiene.
Utilitzem les últimes eines i maquinària específica per eliminar tota la brutícia i greix incrustat que pugui ocultar-se en qualsevol part de la seva cuina.
Gràcies a una neteja periòdica s’aconsegueix incrementar la conservació de les instal·lacions, estalviar energia, eliminar problemes d’olors i afavorir l’entorn laboral.
Vilo Mediterrani ofereix un servei periòdic de neteja integral o neteges puntuals i concretes, per exemple, per a la reobertura de la seva cuina abans de cada temporada.
En acabar, entregam un certificat de neteja que dóna validesa de cara a una inspecció.