Neteja de Plaques solars

Neteja i protecció amb Nanotecnologia

 

 Espanya està tenint el major creixement europeu en instal·lació de plaques solars per a la producció d’energia. Per aquesta raó hem realitzar una investigació sobre els processos de neteja idonis i la seva influència en la producció d’energia.

La mateixa radiació solar es veu afectada per la brutícia que es va acumulant en els panells solars. La pols i les partícules pròpies de la pluja i el fang minven la producció d’energia fotoelèctrica.

El nostre procediment de neteja estan basat sempre en elements de microfibra, ja que posseeixen un poder d’arrossegament superior a el de el cotó, i en l’aplicació de nanotecnologia per millorar el propi rendiment dels panells fotovoltaics.

VILO Mediterrani ofereix una protecció amb nanotecnologia sobre panells solars que crea una fina capa transparent que repel·leix tot tipus de pols, líquids i fang. Els nostres operaris polvoritzen els panells per tota la superfície creant una protecció invisible que deixa traspassar els raigs solars però evita que la brutícia es dipositi.

La periodicitat amb la qual ha de ser netejada i protegida depèn de la seva ubicació i de la seva exposició a el vent, a les pluges, etc.

Obtenir la millor eficiència energètica de les instal·lacions fotovoltaiques només és possible amb un manteniment de neteja adequat i professional.

2024 ® Todos los derechos reservados
Top