Recobriment nanotecnològic per a vaixells

El recobriment nanotecnològic per a vaixells és un compost a partir de la nanotecnologia química amb el que s’aconsegueix que els líquids rellisquin sobre les superfícies. La utilització d’aquest producte disminueix l’adherència de mol·luscs, eriçons, algues i altres organismes en el vaixell, enforteix les superfícies contra esgarrapades i permet que el netejat posterior sigui més fàcil i ràpid.

Els avantatges que ofereix la protecció nanotecnològica són moltes i variades: Menor adherència d’organismes, una protecció sobre superfícies i materials, desinfecció i prevenció de brutícies i moho.

La nanotecnologia també serveix per a la neteja integral de vidres a embarcacions. Eviten l’adherència de sal i calç que envelleixen el vidre i dificultant la seva neteja.
Amb la nostra tecnologia proporcionem una millor visibilitat i reviu la brillantor del vidre.

Aplicant aquest recobriment mantenim l’entorn net i més protegit, disminuint el temps i despesa de manteniment gràcies al fet que la neteja és més fàcil i no és necessària tan sovint. Es redueix la despesa en productes químics d’ús diari i que van desgastant la superfície del vaixell. La Nanotecnologia fa que els objectes es gastin menys i duren més temps.

El recobriment nanotecnològic per a vaixells està adequat tant per a la coberta com per als espais submarins ja siguin d’aigua dolça com salada. En els casos d’embarcacions pel mar, el recobriment nanotecnològic redueix el deteriorament a causa de la salinitat de l’aigua i a l’oxidació que aquesta provoca. Pel que serà menys necessari maquinària, productes i coneixements especials per al seu manteniment i reparació.

VILO Mediterráneo oferim aquest revestiment nanotecnològic ideal per a les embarcacions perquè és antilliscant i incrementa la seguretat a bord, facilita enormement la posterior neteja i protegeix de l’aigua salina, organismes i brutícia.

29 juny, 2018
2022 ® Todos los derechos reservados
Top