Professionals amb formació en nanotecnologia

VILO Mediterrani disposa d’un equip de professionals amb formació en nanotecnologia.

Els nostres treballadors estan especialitzats en la neteja tècnica i posterior aplicació de productes amb protecció nanotecnològica per al tractament de superfícies.

Un dels valors que promou VILO Mediterrani és la contínua formació dels treballadors. Aquesta filosofia s’aplica als nostres professionals per augmentar els serveis i millorar la nostra capacitat d’innovació.

En l’actualitat disposem dels coneixements necessaris sobre hidrofugants nanotecnològics, un líquid que evita el salnitre a les superfícies i l’adhesió de la pols i fang. A més, prevé la humitat i les filtracions, reforçant el vidre i les superfícies poroses.

Aquesta tecnologia permet que el líquid recobreixi la superfície creant una prima capa que seca homogèniament, evitant les marques d’aigua, alhora que redueix l’adhesió de la pols.

Aquest innovador producte repel·leix la pluja, la neu i el gel creant una protecció invisible tant per a superfícies horitzontals com verticals. Especialment indicat per a zones d’alta pluviometria o zones exposades a l’aigua ja que protegeix de la humitat i les filtracions.

Gràcies a la seva formació, els nostres tècnics coneixen les característiques de cada producte segons la seva superfície, els procediments abans de cada ús i els mètodes d’aplicació.

10 octubre, 2018
2022 ® Todos los derechos reservados
Top