Neteges tècniques per a vaixells

Vilo mediterrani és l’única empresa a Balears certificada per l’Institut Tècnic Espanyol de Neteja (ITEL) en la neteja tècnica per a vaixells.

Tenim la formació oficial necessària per poder treballar de la manera més professional dins el sector nàutic. Estem especialitzats tant en embarcacions d’esbarjo com a vaixells mercants, ja sigui de transport de mercaderies com de persones.

Som professionals del manteniment per a embarcacions i coneixem els materials, les superfícies i quina és la millor manera de netejar-les.

Utilitzem les últimes tècniques de neteja per a la protecció de materials, mobiliari, superfícies, vidres, plàstics i metalls. La nostra forma de treballar estalvia temps, aigua i reduïm l’ús de substàncies químiques mantenint la imatge impecable de l’interior del vaixell.

Disposem de la maquinària necessària per oferir els següents serveis:

  • · Conductes d’aires condicionats.
  • · Campanes d’extracció de fums.
  • · Neteja de conductes de bugaderies.
  • · Extracció de Sentina.

Apliquem la Nanotecnologia al sector de la neteja per a una protecció de manera invisible. Recobrim façanes, vidres, crom o acer inoxidable per protegir-los d’aigua, la brutícia, grasses i empremtes dactilars.

Som pioners en balears a utilitzar aigua ionitzada, una manera de reduir l’ús de productes químics superant els seus resultats.

L’aigua ionitzada és un potent agent netejador, sense detergent, que aporta un poder de desinfecció en tot tipus de superfícies fins i tot en àrees crítiques com hospitals o dins la indústria alimentària.

25 maig, 2018
Categorias: Sobre Nosotros
2023 ® Todos los derechos reservados
Top