Certificats ISO

Per Vilo Mediterrani el compromís amb el client i el medi ambient formen part de la nostra filosofia. El acreditem mitjançant els certificats ISO 9001: 2008 de qualitat i ISO 14001: 2015 de medi ambient.

Els certificats ISO de qualitat i medi ambient són una norma per implementar les noves tecnologies a la vida diària de l’empresa i per gestionar adequadament els seus recursos. Vilo Mediterrani compleix amb les acreditacions que avalen el nostre compromís amb el client i la conservació del medi ambient.

L’ISO 9001 és una regla internacional que analitza la satisfacció del client i la capacitat que té la nostra empresa de proveir productes i serveis que compleixin amb les exigències internes i externes. El certificat ISO 9001 és la norma de major renom i la més utilitzada en tot el món.

L’ISO 14001 és el compromís per complir una sèrie de normes internacionals per a la gestió mediambiental. És la primera sèrie de normes que permet a les organitzacions de tot el món realitzar esforços mediambientals.

En Vilo Mediterrani estem compromesos amb:

· Oferir la màxima qualitat en totes les nostres accions.
· Ser eficients i eficaços en els serveis que prestem.
· Controlar i millorar els nostres deures medioambiental. 
· Entendre i anticipar-nos a les seves expectatives.
· Millorar continuament el sistema de gestió. 
· Estar a l’avanguardia de la innovació tecnologògica. 
· Fomentar el traball en equip amb un alt nivell de compromis.

 

Tant la qualitat com la protecció del medi ambient són elements clau per certificar el bon funcionament de la nostra empresa i garantir que els nostres serveis s’ofereixen de manera òptima i compromesa amb el medi ambient.

17 maig, 2018
Categorias: Sobre Nosotros
2022 ® Todos los derechos reservados
Top